Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Diabolik Lovers – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Diabolik Lovers
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Diabolik Lovers – Epizoda 6, Watch Diabolik Lovers – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Diabolik Lovers always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Iui odbija da prihvati da odjednom prestane da pokazuje saosećanje prema braći samo zato što su oni vampiri, i dozvoljava sebi da je odvedu do jednog od najomiljenijih mesta Kanata u njegovom malom svetu. Dok posmatra kolekciju voštanih figura njegove porodice u svatovima, sablasno je svesna da stvari nisu tako benigne kao što se čine. Kanato potvrđuje njene sumnje i radosno je dodaje da je dodaje u njihovu kolekciju sve dok ga ne prekine poziv. Kasnije naleti na Subaru, koji je ohrabruje da pobegne dok još uvek ima priliku …

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga