Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Diabolik Lovers – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Diabolik Lovers
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Diabolik Lovers – Epizoda 5, Watch Diabolik Lovers – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Diabolik Lovers always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Kanato pronalazi Iui u ružičnjaku, dok pokušava da sredi nove informacije o tome ko ju je izdao i odrekao je kao žrtvu. Poziva je da ga prati, pa će možda pokazati groblje u kome se nalazi grob njegove majke. Pod pretpostavkom da bi voleo malo vremena sam, Iui pokušava da ode, što Kanatoa samo razbesni pogrešnim besom. Oslanjajući se na ovo iskustvo, Iui luta imanjem i postaje zabrinuta kad čuje stenjanje koje dolazi iz Reijijeve sobe. Na veliku glupost, ona ulazi u sobu da vidi da li mu treba pomoć. Nakon što ga Iui probudi, Reiji se budi na miris Iuijeve krvi. Posle toga pravi čaj za Iui koji joj je dat za sopstveno istraživanje različitih biljaka i lekova. Posle kušanja, Iui pada i razbija šolju. Kasnije, Reiji pravi Iui svog zamorca da testira lek na kojem je radio. Iui se sruši na zemlju od groznog ukusa i odseče ruku iz slomljene šolje čaja koja je ranije padala zajedno s njom. Reiji se, iznerviran na nju, ponovo zainteresovao za miris njene krvi i zaboravio na nered koji mu je napravila u sobi. U iskušenju od mirisa Iuijeve krvi, Reiji naređuje Iuki da ustane iz daljine. Zatim se prisiljava na Iui i pije njenu krv. Dok joj pije krv, to samo nagoveštava da ona ostane još malo. Po završetku Iuijeve krvi, Reiji ima povratnu informaciju svoje pokojne majke Beatrik, pre nego što ju je ubio.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga