Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Diabolik Lovers – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Diabolik Lovers
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Diabolik Lovers – Epizoda 4, Watch Diabolik Lovers – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Diabolik Lovers always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Iui uzalud još jednom pokušava da stupi u kontakt sa ocem, ali zaustavlja je Kanato, koji kasnije odlučuje da sakrije svoj ruksak na krov škole kao “kaznu” jer mu nije doneo smeštaj koji je tražio. Dok Iui odlazi po svoje stvari, naleti na Laitoa, koji izgleda mesecu citira čudne reči. Kasnije je Iui zarobljen u crkvi s njim, boreći se za pomoć. Laito je počinje maltretirati zbog sopstvenog uživanja. Jer je on ima za sebe, kasnije te noći, Lito počinje sisati Iukiinu krv i ne pušta je dok noć ne završi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga