Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Diabolik Lovers – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Diabolik Lovers
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Diabolik Lovers – Epizoda 3, Watch Diabolik Lovers – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Diabolik Lovers always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Jui na kraju sazna da se braća međusobno razlikuju, budući da svi imaju različite majke, Šu i Reiji imaju istu majku, Ajato, Kanato i Laito su trojke od druge majke, a Subaru ima drugu majku. Nakon što Iui uhvati Šu za ruku, u glavu mu pada staro sećanje. Kad Šu vidi da je čvrsto držao Iui za ruku, odvuče je u kadu i kaže da želi da joj sisa krv (moguće da je natera da ga mrzi kako ne bi bila previše vezana za njega). Iui je šokirana kad pomisli da je bio drugačiji, ali on joj kaže da je vampir. Kasnije te noći, Aiato takođe pokušava sisati Iui-jevu krv, ali je iznerviralo pronalazeći tragove ugriza na njenom vratu. Aiato izaziva Shu-a da igra pikado sa Iui-om kao nagradom. Shu dobija meč i sprema se da ode, Laito gura Iui ka sebi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga