Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Diabolik Lovers – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Diabolik Lovers
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Diabolik Lovers – Epizoda 2, Watch Diabolik Lovers – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Diabolik Lovers always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Iui je prvi dan u novoj srednjoj školi, ali njoj je čudno što je srednja škola noću. Na putu do škole primećuje da se sva braća međusobno razlikuju i izgleda da se ne slažu. Kasnije u školi, Aiato se prisiljava na Iui i sisa joj krv i ne zaustavlja se dok Reiji ne dođe i kaže mu da odnese svoje aktivnosti u svoju privatnu sobu. Kasnije, Aiato baca Iui u bazen i naređuje joj da kaže da je sjajan, ali Iui ne može da pliva i traži pomoć. Aiato tada ima povratak u detinjstvo, a nakon toga skače u bazen da spasi Iui. Poljubi Iui pod vodom kako bi je probudio i sisao joj krv, ali Iui ga moli da prestane, a on zastaje, dok joj govori da će nastaviti kasnije. Na kraju epizode, Iui se vraća u napuštenu sobu da vidi očev dnevnik, ali ga nalazi praznim i zbunjena.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga