Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Diabolik Lovers – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Diabolik Lovers
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Diabolik Lovers – Epizoda 12, Watch Diabolik Lovers – Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Diabolik Lovers always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Vraćajući se od trenutka kada se Iui zabola, Subaru vadi srebrni nož. Richter se zatim muči na tavanu, gde je sakrio Cordelijinu haljinu; međutim, Laito ga pronalazi. U međuvremenu, Shu, Subaru, Kanato i Aiato nadgledaju Iui i buđenje se dešava. Reiji pravi napitak da ubije Cordeliju dok je ona u Iuijevom telu, ali da bi napitak bio potpun, mora imati komad Cordelije. Kanato razdvaja Tedija da bi otkrio bočicu u kojoj se nalazi Cordelijin pepeo, i to napitak čini potpunim. Vraćajući se na tavan, Laito zapali haljinu i Richtera, što ga vatra zatim ubija. Aiato tada pije napitak samo da bi ga poljubila i nazvala njeno pravo ime Iui. Jui se tada budi i primećuje da su sva braća s njom. Po završetku kredita, vidimo svu braću kako razgovaraju sa Iui, jedan po jedan. Nastavljajući epizodu, vidimo Iui na balkonu kako drži ružu. Aiato zatim prilazi njoj i vraća joj krstastu ogrlicu. Zatim vidimo kako ruža opada, a latice otpadaju i lanci zaključavaju Cordeliju na tavanu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga