Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Diabolik Lovers – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Diabolik Lovers
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Diabolik Lovers – Epizoda 11, Watch Diabolik Lovers – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Diabolik Lovers always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Dok ga Cordelia i Richter sustižu, pojavljuje se Reiji, a Cordelia počinje da ga zadirkuje na zavodljiv način. Zatim je odbija, a Laito, Kanato, Subaru i Šu se pojavljuju zbog komešanja. Dok razgovaraju o situaciji, ona daje nož Rihteru kako bi on mogao da se „reši“ svih dečaka umesto nje. Richter ne sledi njihov primer, jer se otkriva da je koristio Cordeliju za unapređenje svog plana da postane glava, na njenu žalost. Idući za njenim srcem, pojavljuje se Aiato i govori dvojici da prekinu svađu i da mu Iui pripada. Dok se on i Richter dvoboje u pokušaju da osvoje Iui, Aiato je izboden nožem. Upravo tada, Iui vraća kontrolu nad svojim telom i poziva Ajato. Zatim se zabode u srce kako bi spasila sve. Richter pokušava da oduzme Iuijevo srce, ali ga Aiato izbode nožem. U tom trenutku Cordelia još jednom preuzima Iuijevo telo.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga