Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Diabolik Lovers – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Diabolik Lovers
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Diabolik Lovers – Epizoda 1, Watch Diabolik Lovers – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Diabolik Lovers always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Iui stiže u misterioznu kuću i upoznaje šestoricu braće koja su zapravo vampiri, ali niko od njih nije znao za njen dolazak, osim Shu, koja objašnjava da je pre neki dan dobio poziv od čoveka i rekao mu je da je čuva, a ne da je ubije. Ubrzo Iui saznaje da je buduća nevesta i pokušava da pobegne, ali završava u napuštenoj sobi, gde pronalazi očev dnevnik i otkriva da je usvojena. Epizoda se završava vikanjem Iui za pomoć dok su je šestero braće stjerali u kut.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga