Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Clannad – Epizoda 21

TV Sub Datum Izlaska September 11, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Clannad
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Clannad – Epizoda 21, Watch Clannad – Epizoda 21, don't forget to click on the like and share button. Anime Clannad always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Nagisa i njeni prijatelji nastavljaju da vežbaju za predstavu, kao što je recitovanje uvrtanja jezika, odabir muzike koju će koristiti za predstavu, osvetljenje i režiju scene. Akio iznajmljuje predstavu na video snimku, a Nagisa to čini vrlo dirljivom, plus to je bila prva predstava koju je ikada videla. Tomoja i Akio pokušavaju da pronađu scenario predstave koju će Nagisa izvesti u šupi, ali je ne pronalaze. Dramski klub ima praksu dan pre početka školskog festivala i to dobro ide. Noć pre školskog festivala Nagisa traži baterijsku lampu u šupi, ali naleti na neke kutije i otkrije fotografije i dnevnike prošlosti svojih roditelja.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga