Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Clannad – Epizoda 16

TV Sub Datum Izlaska September 11, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Clannad
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Clannad – Epizoda 16, Watch Clannad – Epizoda 16, don't forget to click on the like and share button. Anime Clannad always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Kada se Mei pojavi, ona očisti prljavu sobu svog brata, ali Misae je rekla da ne može da ostane u domu za sve dečake Iouhei, pa joj Nagisa nudi da ostane kod kuće dok je u gradu. Tomoia i Iouhei lako nateraju Kiou da pomogne u košarkaškoj utakmici, a ona se napumpa nakon komentara o uparivanju sa tako gubitničkim momcima. Dovode horski klub da gledaju utakmicu. Pola utakmice Tomoja i ostali igraju protiv prvoligaša, i uspevaju da povedu sa jedanaest poena razlike, ali onda se košarkaški tim menja sa svojim starterima i rezultat se poravnava. U poslednjim sekundama igre, Tomoia uspeva da uputi poslednji udarac zahvaljujući Nagisinom glasu i pobedi u igri. Posle toga, Mei se vraća u svoj rodni grad.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga