Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Boruto: Naruto Next Generations Epizoda 227

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Boruto: Naruto Next Generations

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Boruto: Naruto Next Generations Epizoda 227, Watch Boruto: Naruto Next Generations Epizoda 227, don't forget to click on the like and share button. Anime Boruto: Naruto Next Generations always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Komentari

 1. Bojan says:

  Kad ce izaci epizoda 228

 2. MaliAndrej says:

  DE JE EPIZODA

  1. boringLifee says:

   Prevodilac ima problema sa internetom. Epizoda će izaći danas, kao što je rečeno. Nema potrebe za takvim neiživljenim tonom i 5 komentara, jer takva vrsta nepoštovanja i ponašanja ne bi bila tolerisana ni da si platio (a nisi) da epizoda bude prevedena. Niko nije u obavezi da tebi istog dana prevede epizodu, u pitanju je samo nečija dobra volja.

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga