Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 9, Watch Baccano! – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

1932. godine žena u umorima, za koju je otkriveno da se zove Rachel, izveštava direktora Daili Dais-a šta je videla u vozu. 1931. Ladd otkriva tela u kondukterskom automobilu i prepoznaje jednog od njih kao svog prijatelja Dunea, crvenokosu koji je ubio penzionisanog dirigenta. Nekoliko sati pre, stariji kondukter drži mladu riđokosu dirigentkinju pod puškom. Međutim, mladi dirigent je u stanju da uzme pušku i puca u njega. Dune uđe, a kondukter, ne mogavši dobiti nikakve informacije od njega, odluči da muči Dunea. Klatne Dune ispod voza i vuče Duneovu ruku duž pruge, saznajući da su Russos i Lemures oteli voz. Takođe saznaje da je Dune ubio dirigenta u penziji i ubio ga. Dok prekriva lice krvlju, pretpostavlja identitet Tragača šina. Kasnije Ladd planira da ubije Lemure i onoga ko je ubio Dinu. Na dnevnim danima direktor zaključuje da je Železničar bio kondukter, a da je konduktor bio Vino. Objašnjava da je pravi identitet Vino Claire Stanfield, usvojenik Gandorovih. Rachel potvrđuje da je Claire uspostavila kontakt sa braćom Gandor. Nakon što voz stigne u Njujork, braća se sastaju sa Kler ispred stanice. Obaveštava ih da nakon što im završi posao mora da uđe u trag svojoj potencijalnoj supruzi. 1930. Szilard saznaje da je eliksir sa Gandorima i traži da ga delimično besmrtni Dallas povrati. Na Pussifoot-u, Goose otima Mari, preuzimajući prednost nad senatorom Beriam. 1930. Dalas ubija nekoliko članova Gandora i vraća eliksir. Na Pussifoot-u, Czeslav traži od Ladda da ubije putnike u automobilu-trpezariji. Dok Ladd izražava nevericu, Claire posmatra iz senke.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga