Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 8, Watch Baccano! – Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

1931. godine dva agenta FBI-a zatražila su pomoć čikaške policije u pronalaženju Isaaca i Mirije. Na Pussifoot-u, Nice, Jacuzzi i njihova banda vide Rail Tracer i popnu se na krov da istraže. 1930. Isaac i Miria zatiču Evu kako plače zbog fotografije Dalasa. Ona čuje kako par šapuće i odlazi da razgovara s njima. Kaže im da je Dallas, jer je iz bogate porodice, postao delinkvent. Isaac i Miria odlučuju da će Genoards biti srećniji bez novca i ukradu nešto od toga. Na Pussifoot-u, Jacuzzi i njegova grupa vraćaju se u restoran i otkrivaju da su Isaac i Miria nestali. Nice i Nick pretražuju jednu polovinu voza, dok Jacuzzi i Donni pretražuju drugu. Jacuzzi pronalazi Isaaca i Miriju pored automobila konduktera, oplakujući navodnu Jacuzzijevu smrt. U kolima za prtljag, Jacuzzi objašnjava da ga Rusi traže, jer je opljačkao osamnaest ruskih spikeaja dnevno, nakon što su mu ubili prijatelje, i ukazuje da se kaje zbog smrti koju su njegove pljačke izazvale. Isaac i Miria mu kažu da se razveseli i odluče da pronađu Tračnicu za šine i zamole ga da napusti voz. 1930. Isaac i Miria pomažu Ennisu da odvede Dallas i njegovu bandu do njenog automobila. Kada Ennis prizna da se previše plaši da se suoči sa svojim prošlim grehovima, Isaac i Miria joj kažu da je dobra osoba, iznenadivši Ennisa, koji je izgleda dirnut njihovim rečima. Razmenjuju imena i razdvajaju se. 1930. Dalas se vraća kući po novac i ljuti se kad sazna da je ukraden. 1932. godine, Eva se probudi i zatekne svog čuvara kako spava, i pobeže.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga