Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 7, Watch Baccano! – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

1711. godine Maiza vodi alhemičare na brod Advenna Avis, uključujući Szilarda i Czeslava, u pozivanju demona da dobije večni život. Demon im dodeljuje eliksir. Upućuje besmrtnike kako da „proždiru“ druge besmrtnike, stičući sposobnosti i znanje proždrenog besmrtnika, i govori im da svoje pravo ime mogu koristiti samo kada razgovaraju jedni s drugima. Zatim Maizi daje formulu eliksira. Maiza odlučuje da niko drugi ne sme postati besmrtan i podržava je većina putnika. Jedan putnik, Huei Laforet, obustavlja svoj glas, a Szilard se čvrsto protivi. Kasnije, Maiza deli polovinu formule sa svojim bratom Gretto, nesvestan da Szilard proždire druge putnike. Kasnije, Maiza pokušava da proždere Szilarda, ali je zaustavlja Elmer Albatros; zatim otkriju da Szilard nije u svojoj sobi i traže ga. Szilard proždire Greto i otkriva da Silvie Lumiere, ljubavnica Gretto, nije besmrtna. Elmer pokušava da ubedi Szilarda da stane, ali njih dvojica padnu s broda. Demon, očaran Elmerovom glupošću, ispunjava mu jednu želju. 1930. godine Maiza i Martillo, Ronni Sukiart, razgovaraju sa Runoratama o opasnostima borbe. Kad Maiza napusti sobu, Ronni komentariše da je Szilard u blizini.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga