Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 6, Watch Baccano! – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

1932. godine, Nicholas i Elean izveštavaju reditelja da Gustavo zna za Evu. Na brodu Pussifoot, Tračnica pruga, izgledajući kao ljudska silueta, nastavlja da ubija Lemure. Dok se žena u umoru penje po dnu voza, susreće Tračnicu šina. Nakon što joj se obraća, ona brzo odjuri, vrišteći. 1930. Dalas traži Sreću da mu pomogne da kazni Firu, ne sluteći da su prijatelji. Izbačen je, a eliksir ostavlja u skrovištu Gandora. 1931. Česlav sakriva Mariju u ormar. Pošto je svoje pravo ime otkrio u vagonu-trpezariji, zna da je u tom automobilu besmrtnik i odlazi da ih traži. Nice, Jacuzzi i Donni spasavaju zarobljenog Nicka. Kada Nick vidi kako se krv skuplja iz druge kabine, Ladd izlazi iz kabine i kaže da za to nije odgovoran. Mariju otkrije Ruso, koga Chane ubije. 1930. Dalas susreće Isaka i Miriju i počinje da tuče Isaka. 1932. Gustavo namami Evu informacijama o Dalasu i otme je. Na Pussifoot-u, jacuzzi i grupa ulaze u kabinu, pronalazeći je prekrivenu od poda do plafona krvlju. Dok povraća kroz prozor, Nick primećuje da se nešto penje uz voz. Grupa veruje da je to Rail Tracer. 1930. Ennis pronalazi Dalasa kako tuče Isaka. Dok onesposobljava Dalas, ona nehotice spašava Isaka. 1932. godine Nicholas, Elean i režiser spekulišu o mogućim ishodima Eveine otmice. Režiser ukazuje da želi da izbegne sukob između Gandora i Runorata. Navodi da legendarni atentator Vino putuje u Njujork brodom Pussifoot, na Luckov zahtev. 1930. godine, u tajnom društvu, Ennis ubrizgava Dallas nekompletnim eliksirom.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga