Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 5, Watch Baccano! – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Jednog dana pre odlaska Pussifoota, Jacuzzi napadaju ruski ubice, koje zatim ubijaju Nica i njihova banda. Na Pussifoot-u, Nice i Donni pronalaze jacuzzi u kondukteru. On veruje da je Železnički tragač u vozu. Kada sazna za Rusove i Lemure, odlučuje da zaštiti putnike u vagonu. 1930. Barnes se budi i našao se među članovima svog tajnog društva. Szilard stavi desnu ruku na Barnsovu glavu i “proždere ga”, jedini način da ubije besmrtnika, upijajući njegova sećanja i pronalazeći mesto eliksira. Šalje Ennisa da pronađe Dalasa i kaže joj da je traži muškarac (Firo). 1931. Gustavo saznaje da će biti ubijen ako ne pronađe Dalas. Lično posećuje Daili Dais i uspešno iznuđuje informacije od Nicholasa. Nicholas kaže da su Gandorovi povezani sa Dallasovim nestankom i predlaže otmicu Eve kako bi izvukao Dallas. Don Bartolo Runorata, osnivač porodice Runorata, od senatora Berijama saznaje da je Dalas delimično besmrtan. 1930. Firo je inaugurisan u Camorru nakon što je zakleo i povredio Maizu u borbi nožem. Posle primećuje da Maizina povreda trenutno zarasta. Don ispaljuje slavljenički pucanj, pucajući slučajno u Isaaca gore. Na Pussifoot-u, Natalie kaže Mari i Czeslav-u da se sakriju, a Lemure odmah preuzimaju kontrolu nad trpezarijom, otkrivajući da žena u umoru nedostaje. Izdaju naređenja da je pronađu, ali nešto počinje ubijati Lemure.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga