Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 4, Watch Baccano! – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Na Pussifoot-u, Ladd čuje pucnjavu iz vagona i pobuđuje se. U Čikagu, deset sati pre nego što Pussifoot krene, Don Russo saznaje da mu je jedan par ukrao novac i da je jednog od njegovih ljudi napao jacuzzi. Njegova tuga se pogoršava kada mu Ladd kaže da planira da otme Pussifoot-a, jednostavno zbog pokolja koji će stvoriti. U vagonu-trpezariji žena u umoru izlazi kroz prozor, a Lad saznaje da Lemurei takođe pokušavaju da otmu voz. Otkriva se da Lemure otimaju voz kako bi senator Beriam pustio svog zatvorenog vođu. 1932. godine Eva napušta Dnevne dane, dok dvojica recepcionara, Nicholas Vaine i Elean Duga, primećuju da su podaci o Dalasu tajni, jer je možda besmrtan. 1930. Isaac i Miria susreću se sa Firom i Maizom ispred prodavnice šešira. Nakon kupovine raznih šešira i maski, sanjaju o bogatoj budućnosti, ali ih udara polagan automobil. U kolima Ennis ignoriše par i vozi Szilarda Kuatesa u tajno društvo staraca. Na brodu Pussifoot, Lemures se javljaju Gooseu, Lemureu koji je organizovao otmicu. Chane ostavlja automobil, a Goose priznaje da planira da je ubije. 1930. Szilard objavljuje tajnom društvu da je eliksir usavršen; sa njim neće stareti, što nije bio slučaj sa nepotpunim eliksirom koji su konzumirali. Kaže Ennisu da pozove Barnesa, koji ga ima. Ennis stiže do zapaljenog skladišta i naleti na Firo. 1931. godine Nica i član njene bande Donni traže jacuzzi u kondukteru dok ih nešto posmatra izvan voza.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga