Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 3, Watch Baccano! – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

1932. godine Eve Genoard sa zabrinutošću posmatra muškarce kako bageriraju reku Hadson. 1930. Dalas tuče člana Runorate, ali sreća ga zaustavlja. Na brodu Pussifoot 1931. godine, Ladd kaže Lua da će ubiti sve na svetu, a zatim polako nju, u znak svoje ljubavi. Odlazi da proveri vagon-restoran i naleti na jacuzzi. Seća se da Rusi žele džakuzi i Lua ga prati. 1930. godine dvojica Martiljoa slučajno su zapalila skladište. Ispod magacina, starac po imenu Barnes stvorio je eliksir besmrtnosti, ali je u stanju da pobegne samo sa dve boce. 1931. godine Eve posećuje Daili Dais, koji je ujedno i posrednik informacija, radi informacija o Dallasu. 1930. Firo vidi požar skladišta i odlazi da istražuje. Naleti na Ennis i progoni je da pokuša da vrati dugme koje je ispustila. Umesto toga, pronalazi Dallas kako napada Barnesa i onesposobljava ga. 1931. godine, na brodu Pussifoot, Nica traži od Nicka, člana njene bande, da se pobrine za vagon-trpezariju, što znači da drži putnike kao taoce. 1932. godine Daili Dais nije u mogućnosti da pomogne Evi. 1930. Dalas još jednom hvata Barnesa, ubija ga i uzima mu boce eliksira zamenjujući ih za alkohol. Na brodu Pussifoot, Russos, članovi orkestra (koji su prerušeni Lemurei) i Nick pokušavaju da odvedu kola za ručavanje kao taoce. Nick, samo naoružan nožem, vidi da su Rusi i Lemureši bolje naoružani i beži. 1930. Ennis pronalazi Barnesovo telo koje se oporavlja. Na Pussifoot-u, Jacuzzi otkriva unakažena tela provodnika.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga