Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 2, Watch Baccano! – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Krajem 1931. godine, Pussifoot napušta Čikago uprkos ženskom predviđanju da je voz proklet i da oni koji prežive putovanje imaju ili sreće ili nisu ljudi. Pre ovoga, Isaac i Miria nisu uspeli u potrazi za zlatom u Kaliforniji. Nakon što su dobili pismo od Ennisa u Njujorku, žele da se vrate na Menhetn i, shvatajući da nemaju novca, odluče da opljačkaju voz. Umesto toga, par ukrade novac dvojici mafijaških ubica u Čikagu i odvedu Pussifoot-a u Nev Iork. Nice, Jacuzzi i njihova banda, zajedno sa Czeslavom, Laddom i Luaom, suprugom senatora Beriama (Natalie) i ćerkom (Mari) i orkestrom u kojem je Chane Laforet takođe se ukrcavaju u voz dok se žena u umoru prikrada. Dva dirigenta, mlada crvenokosa i starija tamnokosa, oslobađaju penzionisanog dirigenta iz smene. Ubrzo nakon toga, penzionisani dirigent je ubijen, a uniformu mu je ukrao crvenokosi Ruso. U vagonu-trpezariji Nica, jacuzzi, Czeslav, Natalie i Mari čuju kako Isaac i Miria pričaju priču o Tračnici šina, čudovištu koje jede putnike u vozovima. Jacuzzi se plaši nerazumno, ali Jon Panel, barmen voza i član jacuzzijeve bande, otkriva da mladi kondukter zna kako da izbegne da ga pojedu. Jacuzzi otrči da pronađe mladog dirigenta i naleti na Lada koji ga prepoznaje. U međuvremenu, stariji kondukter drži mladog dirigenta na nišanu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga