Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 13, Watch Baccano! – Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

1931. godine Claire zaprosi Chanea, naređujući joj da svoj odgovor ureže u krov, a zatim skoči u predstojeću reku. Nice i Nick kradu eksploziv iz prtljažnika i bacaju ih u reku, nakon čega Nick takođe skače u reku kako bi se sastao sa ostatkom njihove bande, koji čekaju da povrate eksploziv. Lokva krvi se pojavljuje na krovu, zbog čega su je Jacuzzi i Goose pogrešno zamenjivali sa Tračnicom šina. 1930. Ennis traži od Isaaca i Mirije da je ne zaborave i okreće se i napada Szilarda dok je spreman da proždere Maizu. Na Pussifoot-u, Jacuzzi je u stanju da gurne Goose-a iz voza, uzrokujući eksploziju rezervoara gasa bacača plamena kada udari u šine. Isak i Miria pokušavaju da zaštite Česlava od krvi, što se ispostavilo da se Česlavova krv vraća u njegovo besmrtno telo. 1930. Szilard onesposobljava Ennisa, nameravajući da joj da polaganu i bolnu smrt, ali Isaac i Miria je brane. Szilard tada otkriva da su Firo, Gandorovi i Martijosi još uvek živi, očigledno da su pojeli eliksir. Ennis govori Firu kako da proždere Szilarda, a Firo ga napada i uspešno proždire. 1931. Czeslav pokušava da proždere Isaaca, ali Isaac i Miria mu kažu da će biti njegova porodica, što je Czeslav, koji je nakon mučenja u Fermentovoj ruci odlučio da nikada nikome ne može verovati, zaplakao. Sreća 1932. otkriva da je Dallas zacementirao u bačvu koja se sada nalazi na dnu reke Hadson, kao kaznu za ubistvo članova Gandora dok je vadio eliksir. Eve dozvoljava Don Runorati da pregleda Dalas u njegovoj laboratoriji u zamenu za njegovo spašavanje iz Hudsona i davanje prava na posetu. 1931. godine Pussifoot stiže u Njujork. Isaac i Miria, zabrinuti zbog zaborava da kupe suvenir za Enisa, predstavljaju Česlava Enisu kao njenog novog mlađeg brata dok se Maiza i Česlav izmiruju. 1930. godine Roni komentariše da je znao za eliksir, ali nikoga nije sprečio da ga pije. Veruje da će svi to najbolje iskoristiti, tačno ono što je od njih uopšte i očekivao. Kler 1931. godine pronalazi Chaneov odgovor, koji kaže da će ga zauvek čekati na Menhetnu. Odlučuje da je pronađe nakon što ispuni svoje dužnosti prema braći Gandor. Konačno, 2001. godine, Isaac i Miria shvataju da nisu ostarili.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga