Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 12, Watch Baccano! – Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Rachel objašnjava da je povrede zadobila spasavajući Natalie, Mari, Nice i Nicka iz Lemures-a. 1931. godine, na Pussifoot-u, Jacuzzi traži Nicu sam. 1930. godine Gandorovi ubijaju Dalasa i njegovu bandu, spašavajući Firu i Ennisa. Međutim, Dallas i njegova banda se oporavljaju i ubijaju njih petoricu. Maiza pokušava da potrči, a Szilard sledi, samo da bi je udario automobil kojim su upravljali Isaac i Miria. Ispod Pussifoot-a, Czeslav veruje da je ono što mu je Claire učinila kazna za proždiranje Fermenta, još jednog besmrtnika, koji ga je mučio. Isaac i Miria pokušavaju da ga spasu, ali on otkriva da su besmrtni nakon što je video kako se posekotina na Isaac-ovom zglobu trenutno zaceljuje i paniči misleći da žele da ga pojedu. Sva trojica ispadnu iz voza nakon što je Czeslav izbezumljeno odneo Isaacove pokušaje da ga spasi. Na krovu voza, Claire veže Lua za poštansku kuku, zbog čega je Ladd skočio iz voza da je spasi, ali je Claire pronašla čvor koji je kliznuo. Nice i Nick pokušavaju da se popnu na krov, ali ih Goose suočava. Jacuzzi napada i odvlači Gusku, omogućavajući Nici i Nicku da pobegnu. Guska napada jacuzzi bacačem plamena, dok njegove ljude zaustavljaju putnici u trpezariji, koji su ukrali i naoružali se pištoljima Lemuresa. Isaaca, Miriju i Czeslava trenutno spašava Rachel, koja se hvata za konopac za koji se Isaac drži, ali ne može da se drži zbog težine i povrede. Claire uzima konopac i, naišavši na Donnija, naređuje mu da ih spasi. 1930. Szilard naređuje Ennisu da ubije Isaaca i Miriju dok on osakaćuje Maizu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga