Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 11, Watch Baccano! – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

1930. Isaac i Miria su pozvani da proslave Firovu inauguraciju sa Gandorima i Martillosima. Tokom proslave, Firo privatno pita Maizu o njegovom trenutnom oporavku, iako Maiza okleva da mu kaže. Firo primeti Ennisa i progoni je da joj vrati dugme. Na vrhu Pussifoot-a, Chane se bori protiv Ladda, dok Lemures dobija naređenje da puca u oba, ako je moguće. Chane i Ladd su odvojeni i Ladd saznaje za naredbe da se puca u njega. Zatim izvlači informacije o Chaneu, kao i Huei, od Lemures. U međuvremenu, Česlav pokušava da formuliše novi plan u jednom od putničkih automobila. Kada ga Claire pronađe i pita za njegovu besmrtnost, Czeslav u početku laže, ali na kraju prizna istinu. Njih dvoje pokušavaju da se nerviraju, ali Kler napokon uplaši Czeslava i pocepa mu udove koristeći tragove dok Rachel užasnuto gleda. Chane i Ladd započinju borbu iznova, ali ih Claire prekida. Kler objašnjava svoju ideologiju Laddu, koji se razbesne. 1930. godine, Maiza se vraća na govornicu kako bi zatekla Szilarda kako čeka. Szilard ubija neke od Martillosa da prete Maizi. Firo pokušava da interveniše, ali ga Ennis zaustavlja, govoreći mu da će uzalud umrijeti, dok se Gandorovi pokreću da istraže pucnje. Ennis kaže Firu da je ona homunkulus, veštački stvoren čovek i da živi i umire voljom Szilarda, kojeg opisuje kao svog „oca“. Firo poriče da bi neko poput Szilarda mogao biti Ennisov otac, govoreći joj da je lepa, pre nego što su njih dvojica Dallas i njegova banda stjerali u kut. Na brodu Pussifoot, jacuzzi obezbeđuje vagon-restoran. 1932. Don Runorata ulazi u sedište Gandora, tražeći Dalas.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga