Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 10, Watch Baccano! – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

1931. godine u zatvoru na Njufaundlendu, senator Beriam posećuje Huei Laforeta u pokušaju da zaustavi Lemure. Huei uverava Beriam da je Chane, njegova ćerka, u vozu i da mu je odana. Huei telepatski kontaktira Chanea, koji je već svestan da Lemurei planiraju da je ubiju. U međuvremenu, Czeslav pokušava podmititi Ladda da ubije putnike, nameravajući da istraži identitet drugog Besmrtnika otkrivanjem leševa. Umesto toga, Ladd ga iznervira Czeslav-ov stav, ubija ga. 1932. Gustavo saznaje za Evino bekstvo. Napolju, Evu spašava Elean i saznaje da su Gandorovi povezani sa Dallasovim nestankom. Ona odmah odlazi u njihovo sedište. 1930. Isaac i Miria planiraju da opljačkaju porodicu Gandor. Vide Dalasa sa eliksirom i ukradu mu ga. 1932. Eve pita Gandorove o Dalasu i prekida je Gustavo. Na Pussifoot-u, Ladd pronalazi Chanea na krovu voza i napada je. Nice i Nick su ometeni njihovom borbom i zarobljeni od Lemures-a. U sedištu Gandora, Gustavo ubija braću Gandor. Međutim, oživljavaju ga i tuku, na šok svih prisutnih. 1930. Isaac i Miria su razočarani kad saznaju da su ukrali ono što smatraju alkoholnim pićem umesto novca i odlučili da opljačkaju porodicu Martillo. Posećuju porodičnu porodicu Martillo, nesvesni da ih Ennis prati. Na zadnjem delu spikeaia, Isaaca zamalo puca slavljenički pucanj za Firovu inauguraciju. Par pozdravljaju Firo i Maiza, pri čemu se obe strane prepoznaju iz ranijeg susreta u prodavnici šešira.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga