Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Baccano! – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Baccano!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Baccano! – Epizoda 1, Watch Baccano! – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Baccano! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

1932. Njujork, potpredsednik dnevnih novina Daili Dais Gustav St. Germain i njegova pomoćnica Carol istražuju niz čudnih događaja. Pokušavaju da odluče kada su ti događaji započeli, a datumi se kreću od 1711. do 1930-ih, i da izaberu „glavnog junaka“ od dvadesetak ljudi. Ranije u godini, član mafijaške porodice Runorata, Gustavo, traži Dallas Genoard, dok Runorati ratuju sa zemljom mafijaške porodice Gandor, što je rezultiralo pokušajem ubistva Luck Gandora i njegovog prijatelja Fira Prochaineza iz Martillo-a Porodica Camorra. Iako par dobija stotine rana od metka, oni se potpuno oporave za nekoliko sekundi. 1931. Firo, njegov prijatelj Ennis, njegova mentorka Maiza Avaro, Luck i njegova dva brata, Kit Gandor i Berga Gandor, čekaju dolazak transkontinentalnog ekspresnog voza Fliing Pussifoot. Na drugom mestu, FBI istražuje tela i krv koja leži pored tragova Pussifoota i pronalazi teško povređenog Ladda Russoa s ljubavlju govoreći Lua Klein da će je ubiti. Dalje niz staze, muškarci izvlače gajbe iz reke dok Chane Laforet pluta na koferu. Nakon što voz uđe u Njujork, Firo, Ennis i Maiza pozdravljaju Isaaca Diana i Miriju Harvent, dok žena u umornom stanju šepa u stanicu, a Nice Holistone podržava povređenog jacuzzi splota. Česlav Majer takođe izlazi iz voza.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga