Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 6 ljudi

Zetsuen no Tempest

Watch full episodes Zetsuen no Tempest, download Zetsuen no Tempest english subbed, Zetsuen no Tempest eng sub, download Zetsuen no Tempest eng sub, stream Zetsuen no Tempest at Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku.
Blast of Tempest, Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster, 絶園のテンペスト
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 24 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Zetsuen no Tempest English Subbed on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. You can also download free Zetsuen no Tempest Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Zetsuen no Tempest on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Zetsuen no Tempest

Jošino Takigava, običan tinejdžer, tajno izlazi sa mlađom sestrom svog najboljeg prijatelja Mahira. Ali kada njegova devojka Aika misteriozno umre, Mahiro nestaje, obećavajući da će pronaći odgovornog i naterati ga da plati za ubistvo njegove voljene sestre. Jošino nastavlja svoj život kao i obično i nije se čuo sa Mahirom mesec dana—sve dok se ne suoči sa stranom devojkom koja ga drži na nišanu, a njegov najbolji prijatelj ne stigne u trenutku da ga spasi.

Jošino saznaje da je Mahiro zatražio pomoć od maga po imenu Hakaze Kusaribe u nadi da pronađe Aikinog ubicu i postojanje entiteta poznatog kao “Drvo Izlaska“. Hakazin brat sebično želi da iskoristi njenu moć, uprkos predstojećoj opasnosti za svet. Međutim, Hakaze je prognana na napušteno ostrvo i sada je na Jošinu i Mahiru da joj pomognu da spasi svet, dok se sve više približavaju istini koja stoji iza Aikine smrti.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga