Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 3 ljudi

Scissor Seven

Watch full episodes Scissor Seven, download Scissor Seven english subbed, Scissor Seven eng sub, download Scissor Seven eng sub, stream Scissor Seven at Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku.
Scissor Seven, Cike Wuliuqi, Ci Ke Wu Liu Qi, Assassin Seven, Killer Seven, 刺客伍六七
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 14 min. po ep. Vrsta: Epizode: 10 Glumci: Postavio: Zer0Flamer Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Scissor Seven English Subbed on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. You can also download free Scissor Seven Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Scissor Seven on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Scissor Seven

Za ležerno oko, lovac na glave od amnezija Vu Liuki izgleda prilično zastrašujuće. Sa njegovim smrtonosnim tehnikama telekinetičnih makaza i sposobnošću da se neprimetno transformiše u bilo šta, ne bi se očekivalo njegovo skromno ponašanje. U stvari, Vu je prilično užasan u svom poslu. Često se može naći slobodnjak koji izvršava atentat ili cilja pogrešnu osobu. Iako bi njegovi neuspesi mogli biti posledica njegovih umerenih veština, obično se to svodi na to da je on normalno dete, srca neodgovarajućeg za njegov posao. U pratnji svog pernatog prijatelja Dai Boa, Vu je u jednostavnoj potrazi da povrati svoja sećanja. Iako su mu neprimetan svakodnevni posao frizera i zanimanje van radnog vremena jednostavno sredstvo za vraćanje duga, čini se da se njegovi razni poduhvati prepliću sa njegovom potragom za oporavkom izgubljene prošlosti

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga