Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 28 ljudi

Orange

Watch full episodes Orange, download Orange english subbed, Orange eng sub, download Orange eng sub, stream Orange at Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku.
orange(オレンジ)
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 13 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Orange English Subbed on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. You can also download free Orange Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Orange on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Orange

Naho Takamiya prvi dan svoje druge godine srednje škole započinje s nelagodom. Nakon što se kasno probudila, primi čudno pismo upućeno njoj. Međutim, pismo je od nje same – 10 godina u budućnosti! U početku je Naho skeptičan prema bilješci; ipak, nakon što je svjedočila nekoliko događaja koji su se opisali, shvatila je da je pismo stvarno od njenog 26-godišnjeg ja.

Bilješka detaljno opisuje da je Nahov budući život ispunjen žaljenjem i nada se da njezino mlađe ja može ispraviti pogreške počinjene u prošlosti. Pismo je također upozorava da budno pazi na novog studenta transfera, Kakeru Narusea. Naho mora biti posebno oprezan u donošenju odluka koje uključuju njega, jer Kakeru nema u budućnosti. Uz pismo kao vodiča, Naho sada ima moć zaštititi Kakeru prije nego što se još jednom požali.

Komentari

 1. gettttttttttzzzzzzzzzzzzzz says:

  da li cete nastaviti prevod

  1. Zer0Flamer says:

   Hoćemo

 2. ninia says:

  Kada će izaći poslednje dve epizode ?

 3. ninia says:

  Kada će izaći ostale epizode

 4. Zedxx says:

  Hočete li prevesti ostale epizode, ako da kada

  1. boringLifee says:

   Izaći će u toku sledeće nedelje.

 5. Anna says:

  Da li ćete prevesti još ove dvije zadnje

 6. ArgonNilvas says:

  Hvala za prevod braćo!! Živi bili!!

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga