Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 214 ljudi

Naruto: Shippuden

Watch full episodes Naruto: Shippuden, download Naruto: Shippuden english subbed, Naruto: Shippuden eng sub, download Naruto: Shippuden eng sub, stream Naruto: Shippuden at Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku.
Naruto: Shippuden, Naruto Hurricane Chronicles, ナルト- 疾風伝
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2007 Trajanje Epizode: 23 min. per ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 500 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Naruto: Shippuden English Subbed on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. You can also download free Naruto: Shippuden Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Naruto: Shippuden on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Naruto: Shippuden

Prošle su dve i po godine otkako je Naruto Uzumaki napustio Konohagakure, selo Skrivenog lišća, radi intenzivnog treninga nakon događaja koji su podstakli njegovu želju da bude jači. Sada se Akatsuki, misteriozna organizacija elitnih luđačkih nindža, približava njihovom velikom planu koji može ugroziti bezbednost čitavog sveta šinobija.

Iako je Naruto stariji i na vidiku se naziru zlokobni događaji, on se malo promenio u ličnosti – i dalje nesretni i detinjasti – mada je sada daleko samouvereniji i poseduje još veću odlučnost da zaštiti svoje prijatelje i dom. Ma šta bilo, Naruto će nastaviti borbu za ono što mu je važno, čak i na štetu sopstvenog tela, u nastavku sage o dečaku koji želi da postane Hokage.

LISTA EPIZODA

Epizoda
Ime Epizode
Datum Izlaska

Komentari

  1. MrHanzai says:

    vreme je da se odgleda ponovo…

  2. goap. Iguana says:

    extra sajt

  3. Anonymous says:

    Super

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga