Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 47 ljudi

Mieruko-chan

Watch full episodes Mieruko-chan, download Mieruko-chan english subbed, Mieruko-chan eng sub, download Mieruko-chan eng sub, stream Mieruko-chan at Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku.
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 12 Glumci: Postavio: Zer0Flamer Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Mieruko-chan English Subbed on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. You can also download free Mieruko-chan Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Mieruko-chan on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Mieruko-chan

Miko je tipična srednjoškolka čiji se život okreće naglavačke kada odjednom počne viđati jeziva i užasna čudovišta. Uprkos tome što je potpuno prestravljena, Miko nastavlja sa svakodnevnim životom, praveći se da ne primećuje strahote koje je okružuju. Mora da izdrži strah kako bi sebe i svoju prijateljicu Hanu sačuvala od opasnosti, čak i ako to znači suočiti se sa apsolutno najgorim. Spajajući i komediju i horor, Mieruko-chan priča priču o devojci koja pokušava da se izbori sa paranormalnim ponašajući se ravnodušno prema njemu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga