Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 27 ljudi

Dragon Ball Z

Watch full episodes Dragon Ball Z, download Dragon Ball Z english subbed, Dragon Ball Z eng sub, download Dragon Ball Z eng sub, stream Dragon Ball Z at Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku.
Dragon Ball Z, DBZ, Dragonball Z, ドラゴンボールZ
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 1989 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 291 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Dragon Ball Z English Subbed on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. You can also download free Dragon Ball Z Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Dragon Ball Z on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Dragon Ball Z

Pet godina nakon pobede na svetskom turniru u borilačkim veštinama, Gokuu sada živi mirnim životom sa suprugom i sinom. To se, međutim, menja dolaskom misterioznog neprijatelja po imenu Raditz koji se predstavlja kao Gokuuov davno izgubljeni brat. Otkriva da je Gokuu ratnik iz nekada moćne, a sada gotovo izumrle rase Saiian, čiji je matični svet bio potpuno uništen. Kada je poslat na Zemlju kao beba, Gokuu je jedini cilj bio da osvoji i uništi planetu; ali nakon što je pretrpeo amneziju od povrede glave, njegova nasilna i divlja priroda se promenila, i umesto toga odgajan je kao ljubazan i lepo vaspitan dečak, koji se sada borio da zaštiti druge. Svojim neuspelim pokušajem prisilnog regrutovanja Gokuua za saveznika, Raditz upozorava Gokuuove prijatelje na novu pretnju koja se ubrzano približava Zemlji – onu koja bi Zemlju mogla uroniti u međugalaktički sukob i prouzrokovati potresanje samih nebesa. Rat će se voditi za sedam mističnih zmajevih kuglica, a samo će najjači preživeti u Dragon Ball Z.

LISTA EPIZODA

Epizoda
Ime Epizode
Datum Izlaska

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga