Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 43 ljudi

Date A Live

Watch full episodes Date A Live, download Date A Live english subbed, Date A Live eng sub, download Date A Live eng sub, stream Date A Live at Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku.
デート・ア・ライブ
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2013 Trajanje Epizode: 23 min. per ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 12 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Date A Live English Subbed on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. You can also download free Date A Live Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Date A Live on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Date A Live

Pre trideset godina čudna pojava zvana “svemirski potres” opustošila je centar Evroazije, zahtevajući živote najmanje 150 miliona ljudi. Od tada, manji svemirski potresi neredovno muče svet. Shido Itsuka, naizgled običan srednjoškolac, naiđe na misterioznu devojku na zemljinoj nultu svemirskog potresa i saznaje da je ona jedna od “Duhova” koji su pravi uzrok svemirskih potresa koji se dešavaju kada se manifestiraju u svetu. Regrutuje se da iskoristi svoju misterioznu sposobnost da zapečati sile Duha i spreči ih da budu pretnja čovečanstvu. Međutim, postoji ulov: da bi zapečatio Duhovnu snagu, mora je natjerati da se zaljubi u njega i poljubi ga.

Komentari

  1. Naruto says:

    Kada ce biti 2 i 3 sezona

  2. Kakashi says:

    Kad izlazi druga sezona???

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga