Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 3 ljudi

Blood-C

Watch full episodes Blood-C, download Blood-C english subbed, Blood-C eng sub, download Blood-C eng sub, stream Blood-C at Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku.
Blood-C, ブラッドシー
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2011 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12 Glumci: Postavio: Zer0Flamer Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Blood-C English Subbed on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. You can also download free Blood-C Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Blood-C on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Blood-C

Mirna školarka danju, strašna ubica čudovišta noću, Saja Kisaragi vodi podeljen život. Opremljena ceremonijalnim mačem koji joj je dao otac za svete zadatke, ona pobeđuje svako čudovište koje se usudi da preti njenom tihom malom selu. Ali prerano, Sajina stvarnost i sve ono u šta veruje da je istinito su testirani, kada ona čuje da čudovišta govore o prekršenom savezu – o nečemu o čemu ona ništa ne zna. A onda se, neočekivano, pojavljuje čudan pas; pita je kome je obećala da će zaštititi selo, radoznalo šta će se dogoditi ako to obećanje prekrši. Mučeni neobjašnjivim vizijama i njenim svetom koji se raspliće oko nje, putujemo sa Sajom kroz njenu borbu da pronađe put do istine u selu gde ništa nije onako kako izgleda.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga