Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 14 ljudi

Armed Girl’s Machiavellism

Watch full episodes Armed Girl’s Machiavellism, download Armed Girl’s Machiavellism english subbed, Armed Girl’s Machiavellism eng sub, download Armed Girl’s Machiavellism eng sub, stream Armed Girl’s Machiavellism at Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku.
Armed Girl's Machiavellism, 武装少女マキャヴェリズム
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 12 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Armed Girl’s Machiavellism English Subbed on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. You can also download free Armed Girl’s Machiavellism Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Armed Girl’s Machiavellism on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Armed Girl’s Machiavellism

Privatna Aichi simbiozna akademija prvobitno je bila srednja škola za devojke visoke klase. Kada je postalo zajedničko, devojčice su iz straha tražile da im se dozvoli da nose oružje u školu. Kada je to sprovedeno, osnovana je i petočlana organizacija nalik budnom korpusu pod nazivom „Pet Vrhovnih Mačeva“.

Posle mnogih generacija, pet mačeva je na kraju postalo grupa koja je ispravljala problematične studente, a akademija je počela proaktivno da prima takve studente kako bi ih ispravila.

Nomura Fudou je poslata u ovu školu nakon što je bila deo velike tuče. Šta će on učiniti kada su jedine mogućnosti koje ima nakon upisa izbačene iz te škole ili ispravljene na način na koji su bili ostali učenici muškog pola … prisiljavanjem da se oblači i ponaša kao devojčica!

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga