Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 24 ljudi

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou

Watch full episodes Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou, download Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou english subbed, Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou eng sub, download Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou eng sub, stream Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou at Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku.
ありふれた職業で世界最強
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou English Subbed on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. You can also download free Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou

Uobičajeni život 17-godišnjeg otakua Hajime Nagumo-a narušen je kada su on i njegovi školski drugovi pozvani u svet fantazija i zaduženi za spas čovečanstva. Iako su njegovi drugovi iz razreda nadareni impresivnim sposobnostima korisnim u borbi, Hajime je omalovažen jer je samo stekao inferiornu veštinu transmutacije kojoj nedostaje prava ofanzivna snaga.

Tokom ekspedicije u velikom lavirintu Orcusa, Hajimea izdaje jedan od njegovih kolega iz razreda, strmoglavljujući ga na dno provalije. Iako je preživio pad, Hajime se suočava s prijetećim čudovištima i nesrećama koje ga šalju spiralno u tmurnu noćnu moru. Očajnički želeći jednog dana da živi i vrati se kući, odlučuje da se bori za svoj opstanak – samo da bi upoznao zatvorenog vampira koga je nazvao Iue, koji takođe pokušava da pobegne iz lavirinta. Interesujući se za njega, Iue i još nekolicina usput prate Hajimea na njegovom putu da pronađu put kući, dok se iz uobičajene svakodnevice transformišu u najjače na svetu.

Komentari

  1. Harxa8 says:

    Oce biti Jos epizoda??

  2. Naruto says:

    sunjam

    ali bih voleo da bude

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga