Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.
Bookmark
Sačuvano od strane 12 ljudi

7 Seeds

Watch full episodes 7 Seeds, download 7 Seeds english subbed, 7 Seeds eng sub, download 7 Seeds eng sub, stream 7 Seeds at Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku.
7SEEDS
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 25 min. per ep. Vrsta: Epizode: 24 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming 7 Seeds English Subbed on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. You can also download free 7 Seeds Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, 7 Seeds on Anime Srbija - Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis 7 Seeds

Zamislite ovo: živite normalan dan u svom životu. Možda ste vani sa prijateljima, jedete porodični domaći obrok ili provodite vreme sa devojkom. Kada se sledeći put probudite, iznenada vas gurnu u čudan, novi svet, okružen sa pet neznanaca na brzo tonećem brodu usred oluje. Za Natsu Ivashimizu ovo je njena nova realnost. Čovečanstvo je propalo, a od japanske populacije ostalo je samo pet grupa muškaraca i žena koji su izabrani da budu poslati u budućnost u nadi da će nastaviti postojanje čovečanstva. Iako svaka druga izabrana osoba ima korisne talente poput borilačkih veština, znanja ili arhitekture, Natsu je stidljiva srednjoškolka koja ne može ni da poviče svoj glas da viče. Novi svet je opasan izvan mašte, i iako Natsu nedostaje korisnih veština, ona mora da krene sa ostalima koji se probijaju do “Sedam Fuji” da bi preživela.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga